Mainos

Posti teki sen, mihin mummi ei uskonut: 5-vuotiaan Samun kirjoittama joulukortti löysi ajoissa perille

Jakeluhäiriöt ovat pitäneet Postin viime aikoina otsikoissa, mutta nyt Postin toiminta ansaitsee kiitosta. Erään pikkupojan kirjoittama kortti löysi nimittäin ajoissa perille epäselvästä osoitteesta huolimatta. 

Lapsenlapsensa kanssa joulukortteja kirjoitellut Kirsi Härmä lisäsi Facebookin Sydämeeni joulun teen -ryhmään kuvan lapsenlapsensa kirjoittamasta joulukortista, joka oli suureksi hämmästykseksi löytänyt tiensä oikeaan osoitteeseen.

Kortissa useita nimiä ja tonttu

Joulukuun puolivälissä viisivuotias Samu-poika oli kylässä mumminsa Kirsi Härmän luona, ja he päättivät kirjoittaa yhdessä joulukortteja. Poika halusi kirjoittaa ukille osoitetun kortin itse, ja pojan toive myös toteutettiin. 

– Opastin, mitä kirjoitetaan ja mihin. Nimikentässä on ukin nimi, mutta myös parhaan kaverin Maxin nimi. Aihekenttään hän on piirtänyt tontun ja Sonicin, Härmä kertoo.

Kortti laitettiin matkaan 14. joulukuuta, ja vain viikkoa myöhemmin kortti oli jo löytänyt tiensä oikeaan osoitteeseen. Härmä kertoo, ettei uskonut Postin saavan selvää kortin osoitteesta, mutta toisin kävi.

– En todellakaan uskonut, että se löytää perille. Laitoin sen kuitenkin postiin, kun lapsi oli nähnyt suuren vaivan tehdessään kortin.

***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.