Posliini-maalikynät

Koti-uunissa kiinnitettävät Pebeo Porcelaine 150 posliini-maalikynät ovat vesiliukoisia. Maalikynillä voidaan koristella posliinin lisäksi myös lasia, metallia ja lasitettua keramiikkaa. Huolellisen kiinnityksen jälkeen posliini-maalikynillä tehdyt kuviot kestävät käsinpesun astianpesuaineella.

POSLIINI-MAALIKYNILLÄ KORISTELLUT ASTIAT

Tarvikkeet:
- punainen, keltainen ja oranssi Pebeo Porcelaine 150 posliini-maalikynä
- valkoinen posliinilautanen sekä muki

Työohje:

1. Puhdista koristeltavan esineen pinta huolellisesti.

2. Ennen maalikynän käyttöönottoa heilauta kynää varovasti niin, että kynän sisällä oleva helmi sekoittaa värin (liika ravistaminen tukkii kynän kärjen). Paina kevyesti kynän kärkeä paperille, niin saat tasaisesti juoksevan värin (älä kuitenkaan pumppaa). Maalikynä tulee aina säilyttää vaakatasossa.

3. Piirrä kuvio maalikynällä esineen pintaan. Epäonnistuneet kuviot tai niiden osat voi pyyhkiä kostealla paperilla tai pestä pois ennen uunissa kiinnittämistä.

4. Anna maalikynällä piirretyn kuvion kuivua 24 tuntia ennen uunissa kiinnittämistä. Laita esine kylmään uuniin ja lämmitä uuni 150 C. Anna esineen olla tässä lämmössä 35 minuuttia. Katkaise virta ja anna esineen jäähtyä uunissa luukku suljettuna.

Huom! Tee käyttölautasiin kuvioita vain reunoihin, josta ruokailuvälineet eivät kuluta sitä. Samoin kuppien ja mukien reunat kannattaa jättää kuvioimatta.

Malli ja materiaalit: Sinooperi Oy p. 09-348 4466
Studion Mikado-hyllyt ja -pöytä: HT-Collection 03-780 1556
Anun raitapaita: Marimekko 09-75871


(T.i.l.a. osa 5 10.2.2002 )

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja