Mainos

Porvoon uhrit ammuttiin lähietäisyydeltä

Porvoon McDonald´s ravintolan edustalla sattuneiden ampumisten yksityiskohdat täydentyvät hiljalleen. Tutkinnanjohtaja Peter Fagerholmin mukaan uhrit ammuttiin autoon lähietäisyydeltä.

- Ampuja seisoi auton vieressä, eli hyvin lähellä, Fagerholm sanoo.

Kolmas uhreista pääsi ilmeisesti pakenemaan autosta, minkä jälkeen häntä ammuttiin auton takana. Haavoittunut mies toimitettiin sairaalahoitoon, missä hän menehtyi myöhemmin päivällä vammoihinsa.

Poliisi on kuullut eilisen aikana myös muita kiinniotettuja. Kuulustelujen perusteella näyttää siltä, että vain pääepäilty, 41-vuotias mies on syyllistynyt ampumisiin.

- Näyttää vahvasti siltä, että hän on yksin vastuussa teoista.

Ampumiseen johtaneen riidan sisältö yhä epäselvä

Toistaiseksi tiedetään, että ampujan seurueen ja uhrien seurueen välillä oli syntynyt hampurilaisravintolan drive-in .-jonossa sanaharkkaa.

- Jostain oli syntynyt riitaa ja oli siinä myös hieman painittukin paikanpäällä.

Fagerholm ei halua vielä kommentoida sitä, mikä riidassa johti ampumisiin. Ilmeisesti jossain vaiheessa ampujan autosta oli kyselty edessä olleen auton moottorin tehosta.

Ampuja vetoaa muistamattomuuteen

Kolmen henkilön taposta epäilty 41-vuotias mies on ollut vaitonainen poliisin kuulusteluissa ja vedonnut muistamattomuuteen.

Poliisi on tehnyt epäillylle alustavan puhallutustestin. Tuloksen mukaan miehen uloshengitysilmassa oli vähäinen määrä alkoholia. Myöhemmin epäillylle tehdään myös huumeseula.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.