Porvoon kuolonkolarista epäillään 18-vuotiasta miestä – toisessa turma-autossa oli kyydissä 8 nuorta

0:43
Katso videolta karut kuvat Porvoon onnettomuuspaikalta.

Porvoossa lauantaiyönä tapahtuneesta vakavasta liikenneonnettomuudesta epäillään 18-vuotiasta mieskuljettajaa.

Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli kaksi henkilöä. Molemmat menehtyneistä olivat samassa autossa.

Onnettomuudessa loukkaantui kahdeksan ihmistä. Poliisin mukaan autoissa oli turmahetkellä yhteensä kymmenen henkilöä. Toisen auton takakontissa oli myös matkustajia turmahetkellä.

Autoa kuljettanut mies oli 18-vuotias. Muut matkustajat olivat noin 16-vuotiaita, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Freddie Cederlund.

– Onnettomuudessa menehtyi kaksi paikkakuntalaista nuorta miestä. Miehet olivat iältään 20- ja 26-vuotiaita. Toisessa autossa olleet kahdeksan paikkakuntalaista henkilöä, joista kolme oli miehiä ja viisi naisia, loukkaantuivat vakavasti, Cederlund sanoo.

Cederlund kommentoi STT:lle, että tapauksessa on syytä epäillä kuskin ajaneen ylinopetta.

Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja useista törkeistä vammantuottamuksista. 

Itä-Uudenmaan poliisi jataka onnettomuuden tutkintaa ja pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja tapahtumaan liittyviä kuvia ja videoita osoitteeseen: vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja