Haastatteluhetki keskeytyi äkisti MM-kisoissa – suunsa avannut toimittaja joutui uhkaavaan tilanteeseen: "Tuo oli v***n typerä kysymys"

16:40
Kylian Mbappe ja Jude Bellingham loistavat MM-turnauksessa – tällaisia pelaajia nuoret tähdet ovat

Tanskalaistoimittaja Jesper Amter lipsautti leppoisasti sujuneen haastattelun lomassa kysymyksen, joka keskeytti haastattelutuokion Englannin tähtikaksikon kanssa välittömästi.

Tanskalaisen TV2-kanavan toimittaja Jesper Amter sai karun oppitunnin siitä, miten herkkänahkainen englantilainen huippujalkapallo on tiettyjen aiheiden suhteen. Tällä kertaa tanskalaistoimittaja lipsautti ”väärän” kysymyksen Englannin 19-vuotiaan tähtipelaajan Jude Bellinghamin seurasiirrosta.

Haastatteluhetkellä Englannin runkopelaaja ja Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson kehui vierellään seissyttä Bellinghamia, joka on ollut Kolmen leijonan hyökkäyspään moottori MM-turnauksessa nuoresta iästään huolimatta.

Henderson nosti esiin, miten Bellingham on pelannut jo pitkään hyvin Dortmundissa ja jatkaa nyt loistavia otteitaan Englannin paidassa.

– Ja seuraavaksi Liverpoolissa? Amter kevensi ja sai vastaukseksi kiusaantunutta hekottelua niin Hendersonilta kuin Bellinghamilta.

Englannin lehdistövastaava ryntäsi tässä kohtaa keskeyttämään tuokion ja ojensi toimittajaa.

– Ei, ei, ei.

Bellingham ja Henderson ymmärsivät lähteä välittömästi kävelemään kohti pukuhuonetta.

– Pilasit tämän kaikilta, Bellingham huudahti vielä pilke silmäkulmassa.

Tanskan TV2:n lisäksi näppejään jäivät nuolemaan englantilainen, aasialainen ja norjalainen tv-väki. Henderson ja Bellingham ehtivät antaa kommentteja vain kahden minuutin ajan ennen tovin päättymistä.

Amter kertoo Tanskan TV2:n verkkosivuilla joutuneensa tämän jälkeen vielä Englannin mediaväen hampaisiin. Toimittajan mukaan aikaisesta haastattelun keskeytyksestä ärsyyntynyt englantilaiskuvaaja kävi kuumana Amterille ja esiintyi uhkaavasti.

– Tuo oli v***n typerä kysymys. Mitä oikein teet? kuvaaja tivasi Amterin kertomuksen mukaan.

– Sitten hän tuli aivan kasvojeni eteen ja oli todella uhkaava, Amter kuvailee.

Englantilaiskuvaaja haastoi tämän jälkeen Amteria usemapaan kertaan kahdenkeskiseen välienselvittelyyn ulkona, mistä tanskalaistoimittaja kuitenkin kieltäytyi pyrkiessään rauhoitellemaan tilannetta.

Bellingham on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena. Liverpoolin lisäksi Real Madridin kerrotaan hamuavan englantilaiskeskikentän palveluksia. Dortmundin hintalappu on asetettu 150 miljoonaan euroon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja