Porin tulipalo ei ehtinyt levitä hotellin tiloihin – asukkaille järjestetty korvaava yöpaikka

Porilaishotellissa tulipalo – asukkaat evakuoitu 0:46

Porin Omenahotellin kiinteistön ylimmässä kerroksessa syttyi tänään aamuyöllä tulipalo. Palo levitti savua kaupunkiin, ja sitä sammuttamassa oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Henkilövahingoilta säästyttiin, ja hotellin omistajan mukaan tulipalo ei missään vaiheessa levinnyt hotellin tiloihin. Tulipalo sai nähtävästi alkunsa seitsemännessä kerroksessa sijaitsevasta vapaamuurareiden kokoustilasta.

Vartija kuitenkin aloitti turvallisuussyistä hotellin asukkaiden evakuoinnin saatuaan hälytyksen palosta aamukuuden aikaan. Hotelli on järjestänyt seuraavan yön varanneille asukkaille korvaavan hotellimajoituksen.

– Tämän hyvin valitettavan tapahtuman vuoksi Porin Omena Hotelli on suljettuna ainakin lähiviikot. Omena Hotellit kertoo aikatauluista tarkemmin, kunhan tarkemmat arviot vesivahinkojen ja tarvittavan remontin laajuudesta on saatu, kertoo omistaja lähettämässään tiedotteessa.

Tulipalo sai nähtävästi alkunsa ullakon välitilasta. Syttymissyytä ei vielä tiedetä. 

Itse tulipalosta ja sen syttymissyistä sekä kiinteistön kärsimistä vahingoista tiedottavat Pelastuslaitos, Poliisi ja kiinteistön omistajat. 

Lue myös:

    Uusimmat