Mainos

Pori Jazzin toimitusjohtaja jätti tehtävänsä

Pori Jazzin toimitusjohtaja Hannu Hakala jätti tänään tehtävänsä. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on valittu varatuomari Timo Santavuo, joka hoitaa työtä oman toimensa ohella, kunnes uusi toimitusjohtaja löydetään.

Pori Jazz ja Hakala ovat Pori Jazz 66 ry:n hallituksen allekirjoittaman tiedotteen mukaan päättäneet yhteisesti sopimuksen purkamisesta.

Pori Jazzin viime kesä ei mennyt odotetusti. Uutena kokeiltu viisipäiväinen malli ei tuonut lisäkatsojia, kuten oli toivottu, eikä päätähdeksi kiinnitetty Paul Simon vetänyt tarpeeksi katsojia.

Santavuo korostaa, ettei syytä taloustappioista voi kuitenkaan vyöryttää toimitusjohtajan niskaan. Hän uskoo, että johtajakysymys saadaan ratkaistuksi vuoden loppuun mennessä. -Ensi kesää tehdään tietenkin täysillä, eikä tässä siinä mielessä ole mitään dramaattista. Jazzorganisaatio on itselleni hyvin tuttu, Santavuo muistutti. Timo Santavuo on toiminut viime vuosina Pori Jazz 66 ry:n puheenjohtajana. Hannu Hakala ehti olla Pori Jazzin toimitusjohtajana lähes kolme vuotta.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.