Popeda-legenda kiertueella Roxetten kanssa: Kohtelu yllätti

Roxettea lämmittelevä Costello Hautamäki on saanut osansa fanihuumasta ja päässyt tapaamaan yhtyeen laulajaa.

Costello Hautamäki lämmittelee ysärisuosikki Roxettea perjantai-iltana 28. marraskuuta Helsingin Hartwall Areenalla. Rokkari on lämmitellyt Roxettea jo kahdella keikalla Tallinnassa ja Liettuassa

– Olen hämmästellyt sitä ystävällisyyttä, jolla he ovat ottaneet meidät huomioon. Olemme saaneet käyttää heidän teknikkoa, valoja, miksaajia. Kaikki takahuoneesta lähtien ovat olleet todella avuliaita, Costello kiittelee.

Pitkän uran tehnyt muusikko tietää, ettei lämppäribändin pitäminen arvossa ole itsestään selvää. 

– Joskus lämmittelijöitä kohdellaan kaltoin. Saatetaan teipata neliön kokoinen alue lavalle, että tämän sisällä esiinnytte. Mutta täällä on ollut ihan superia!

Popedan riveistä tuttu laulaja-kitaristi kertoo päässeensä tapaamaan Roxetten laulaja Marie Fredrikssonia.

– Se oli kohtelias tapaaminen. Marie tuntui iloiselta, pirtsakka vaikutelma jäi hänestä, Costello muistelee.

– Taustabändin poikien kanssa olemme jutelleet enemmänkin, ja he ovat oikeita huumoriveikkoja. Starat ovat staroja, Costello heittää.

Tallinnassa ja Kaunasissa soitetut lämmittelykeikat olivat elämys ensimmäistä kertaa isoilla areenoilla soittavalle suomalaisrokkarille.

– Tallinnassa oli aivan mahtava yleisö! Hämmästyin oikein, kun paikka oli ihan täynnä jo meidän soittaessa. Liettuassa 10 000 ihmistä huusi ja aplodeerasi. Ilmeisesti rock n’ rollin kansainvälinen kieli ja poljento tarttuvat, suomalaisrokkari iloitsee.

Kahden suurkeikan jälkeen Costello Hautamäki jännittää vielä keikkoja kotiyleisön edessä Helsingissä ja Turussa.

– Ollaankohan tässä profeettoja omalla maallaan vai ei? On siellä varattu takataskuun pari Popedan hittiä suomalaisyleisöä varten. Pitkä kuuma kesä tulee aivan varmasti!

Lue myös:

    Uusimmat