Mainos

MTV tapasi Mariah Careyn takahuoneessa: Pop-diivaa ei saanut puhutella tai koskettaa

Mariah Careyn superfani pääsi tapaamaan tähteä maanantai-iltana ennen Helsingin-konserttia.

Pop-diiva Mariah Carey konsertoi Helsingin Hartwall Arenassa maanantai-iltana. Ennen esiintymistään yhdysvaltalainen supertähti tapasi fanejaan takahuoneessa.

Yksi onnekkaista faneista oli Subin kanavaisäntä Kristoffer Ignatius, joka suurena Mariah Carey -fanina oli ostanut paikan tapaamiseen.

– Olen niin hard core -fani, että minulla oli varattuna useampi paikka yleisöstä, ensimmäisestä ja toisesta rivistä, jotta pystyin vaihtamaan paikkaa kesken keikan ja näkemään esiintymisen toisesta kulmasta, Kristoffer kertoo MTV:lle.


Fanitapaamisen ja valokuvien hinta konserttilippuineen oli noin 600 euroa. Tähän kuului myös Carey-aiheinen lahjapaketti, joka sisälsi esimerkiksi rannekorun ja kynttilöitä.

– Tapaaminen oli ihan mahtava! Ignatius iloitsee.

– Mariahin kanssa liikkui koko ajan kaksi valtavankokoista turvamiestä, joiden lisäksi hänellä oli joukko työntekijöitä mukana avustamassa.

Turvamiehet antoivat faneille tarkat ohjeet tapaamista varten. Tähteä ei saanut koskettaa, tai puhutella oma-aloitteisesti. Oli odotettava Mariahin aloittavan keskustelun.

Fanien onneksi tähti huomioi faninsa ja vaihtoi kuulumisia näiden kanssa luontevasti.

– Mariah oli hyvin lempeän oloinen nainen, joka otti kontaktia faneihinsa. Hän kehui tyyliäni ja tatuointejani, Kristoffer kertoo.

– Hänen silmänsä ovat valtavat! En tiedä, johtuuko se meikistä vai mistä, mutta jalat meinasivat mennä alta.

Pop-diiva saapui tapaamiseen ”käsittämättömän korkeat korot” jalassaan, iltamekkoon pukeutuneena. Supertähden elkeistä kertoo myös se, että fanikuvat otti ammattikuvaaja, ja kuvien hyväksyttäminen kestää muutamia päiviä.

Vasta sen jälkeen fanit pääsevät iloitsemaan yhteiskuvistaan idolinsa kanssa.

– Kuvat otettiin totta kai siten, että hänen vasen puolensa oli kohti kameraa. Mariah Careyhan on tunnettu siitä, että hän ei halua kasvojensa oikeaa puolta kuvattavan, Ignatius muistuttaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.