Mainos

Pop- ja rockveteraanien lompakot lihovat

Rolling Stones -yhtye tienasi viime vuonna yli 60 miljoonaa euroa, millä se pääsi ykköseksi muusikoiden ansioita vertailtaessa. Seuraaviksi sijoittuivat Jay-Z ja Madonna.

Kokemus on valttia pop- ja rockmusiikissa, jos menestystä mitataan tienesteillä. Konkariyhtye Rolling Stones piti ansioissa muusikoiden kärkipaikkaa kuluneet 12 kuukautta.

Aikakauslehti Forbesin nettisivut kertovat, että Rollarit tienasivat 88 miljoonaa dollaria (63 milj. euroa) kesäkuusta 2006 kesäkuuhun 2007. Stonesin rahapusseja lihotti pääasiassa heidän Bigger Bang -kiertueensa.

Toiseksi parhaiten eli 83 miljoonaa taalaa ansaitsi 37-vuotias rapmies Jay-Z, mutta muuten listan kärkipäätä miehittivät pitkän uran tehneet artistit.

Kolmanneksi eniten nettosi Madonna (72 milj. $) ja nelosena killui Bon Jovi (67 milj. $).

Tuoreita nousukkaita eivät ole myöskään seuraavina tulleet Elton John (53 milj. $) ja Celine Dion (45 milj. $). Muusikkojen tienaajien kymmenen kärkeen mahtui myös esimerkiksi Irlannin U2.

- Suuret ansiot kertyvät musiikissa kiertueista. Ja niissä isot rahat vetävät kotiin vanhemmat, asemansa vakiinnuttaneet artistit, Forbes summasi.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.