Mainos

Polttareiden yllätyskäänne: Sulhanen ystävineen palasi mökkireissulta mukanaan 8 koiraa

Toiset palaavat polttareista karmean kankkusen kera, toiset uusien lemmikkien kanssa.

Tuleva sulhanen Mitchel Craddock ystävineen oli viiden päivän mökkireissulla Tennesseessä, kun likainen ja kirppujen purema kulkukoira lähestyi heitä.

– Olimme paistamassa pekonia ovi auki. Yhtäkkiä etuovella istui koira. Se ei tullut sisään, mutta istui siinä, Craddock kertoo.

Craddockin polttareita viettäneet miehet nimesivät ovelleen ilmestyneen koiran Annieksi ja antoivat sille ruokaa ja vettä, joista nälkäinen ja janoinen koira oli kiitollinen.

Miehet huomasivat, että Annie oli juuri saanut pentuja, mutta sen nisistä hädin tuskin tuli maitoa, niin nääntynyt se oli. Ruoasta ja juomasta oli kuitenkin apua ja kolmantena päivänä maitoa alkoi taas tulla.

"Aloimme miettiä, minne ne voisivat mennä"

Lopulta he löysivät pienestä pesästä, hyvästä turvapaikasta seitsemän pentua. Pennut olivat noin 5–6-viikkoisia, ja emon aliravitsemuksesta huolimatta hyvissä voimissa.

– Olimme niin ylpeitä siitä. Se antoi kaiken, mitä sillä oli, noille pennuille, polttarisankari kehuu äitikoiraa.

– Kun saimme pennut pois kolostaan, tiesimme, ettemme voisi jättää niitä sinne, joten aloimme miettiä, minne ne voisivat mennä.

Craddockilla itsellään oli jo ennestään suklaanvärinen labradorinnoutaja, joten hänellä ei ollut aikomusta pitää yhtään pennuista. Tuleva morsian oli toista mieltä ja yksi pennuista muutti kuin muuttikin heille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi jokainen polttariseurueeseen kuuluvista miehistä otti yhden pennun itselleen. Craddockin isovanhemmat kantoivat myös kortensa kekoon ja ottivat Annien sekä yhden pennuista hoiviinsa.

Pentujen nimiksi tulivat Brimmie, Rosie, Daisy, Knox, Gunner, Bear sekä Finn.

Video: Miksi joku hylkää lemmikkinsä?

1:54

Lähde: MLive

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.