Mainos

Poliisin karmea löytö: 5-vuotias koirien kasvattama tyttö

Venäjän poliisi on löytänyt viisivuotiaan tytön, joka on elänyt koko elämänsä teljettynä asunnossa kissojen ja koirien kanssa.

Itäsiperialaisesta kaupungista, Chitasta löydetty tyttö ei osaa puhua venäjää ja hän käyttäytyi kuin koira, kun poliisit löysivät hänet, kertoo ruotsalainen tietotoimisto TT.

AFP:n mukaan Venäjän lastensuojeluviranomaiset ottivat lapsen huostaansa. Poliisit kertoivat tytön haukkuneen ja litkineen vettä kuin koira.

Samassa asunnossa asuu tytön sukulaisia, mutta jostain syystä tyttö eli lukuisten kissojen ja koirien seurassa. Tyttö ei ole koskaan ollut asunnon ulkopuolella. Hän ei osaa puhua, mutta hän yrittää kommunikoida haukkumalla.

Löydettäessä likainen tyttö oli pukeutuneena hyvin törkyisiin vaatteisiin

Poliisin lausunnon mukaan tyttö pystyi ymmärtämään venäjän kieltä, mutta hän ei osaa puhua sitä. Hän pystyy kommunikoimaan vain eläinten kielellä.

Tyttö saa tällä hetkellä lääketieteellistä ja psykiatrista hoitoa. Jos tytön hoitaja poistuu huoneesta, hän hyppii ovea päin ja haukkuu. Tytöllä on hyvä ruokahalu, mutta hän syö ruokansa mieluummin suoraan lautaselta kuin käyttää lusikkaa.

Poliisin tiedotteessa tytöstä käytetään nimitystä Mowgli, suositun satuhahmon mukaan. Rudyard Kiplingin tarinat kertovat susien kasvattamasta pojasta, joka seikkailee Intian viidakoissa.

Poliisi aikoo käynnistää rikostutkimuksen tapauksesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.