Poliisilta lisätietoa Mäntsälän kolarista: Henkilöauto törmäsi kuusihenkisen perheen matkailuautoon – yksi kuoli, kolmelle vakavia vammoja

Mäntsälässä Uudellamaalla yksi ihminen kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto törmäsi suurella nopeudella matkailuauton keulaan lauantai-iltana, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.

Poliisin mukaan kolarissa sai surmansa henkilöauton kuljettaja. Poliisi tarkensi sunnuntaina, että matkailuautossa oli kuusihenkinen eikä viisihenkinen perhe. Perhe toimitettiin sairaalahoitoon, ja heistä kolmella oli vakavia vammoja. Poliisi ei täsmentänyt, minkä ikäisiä loukkaantuneet ovat.

Nokkakolari tapahtui Kotkakorventien ja Vanhan Lahdentien risteyksessä illalla puoli kymmenen jälkeen. Henkilöauton keula vaurioitui täysin, ja myös matkailuauto vaurioitui pahasti.

Silminnäkijän mukaan henkilöauto tuli erittäin kovalla nopeudella Mäntsälän suunnasta ja törmäsi vastaantulevan liikenteen ajokaistalla matkailuauton keulaan.

Komisario Olavi Merihaara Itä-Uudenmaan poliisista sanoo, että onnettomuus sattui alueella, jossa 80 kilometrin nopeusrajoitus vaihtuu 60:een.

Turman syy ei ole vielä selvillä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kolmena vammantuottamuksena.

Tie oli poikki noin viiden tunnin ajan poliisitutkinnan ja raivaustöiden vuoksi.  

Lue myös:

    Uusimmat