Mainos

Poliisilta lisätietoa Lopen varjoliitoturmasta: Mies putosi jäälle kesken koulutustilaisuuden

Vuonna 1950 syntynyt liitovarjoilija kuoli, kun hän putosi Loppijärven jäälle sunnuntaina iltapäivällä. Poliisin tiedotteen mukaan kyseessä oli koulutustilaisuus.

Poliisi sai eilen kello 13.44 hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan liitovarjoilija oli tippunut Lopella Loppijärven jäälle. Meneillään oli koulutustapahtuma, jossa koulutettavia liitovarjoilijoita hinattiin mönkijän perässä.

– Toistaiseksi tuntemattomasta syystä onnettomuuden uhri oli menettänyt liitovarjonsa hallinnan ja pudonnut jäälle. Hän menehtyi tapahtumapaikalla, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Putosi 5-10 metrin korkeudesta

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lalli Jylhä kertoo MTV Uutisille, että koulutukseen osallistui muutamia koulutettavia. Ryhmä oli harjoittelemassa matalalentoa. Varjoliitäjän lentokorkeus oli putoamishetkellä 5-10 metriä.

– Putoaminen huomattiin välittömästi ja välittömästi hänelle myös annettiin ensiapua.

Poliisi tutkii tapausta kuolemantuottamuksena.

– Mahdollisten epäiltyjen joukko selviää esitutkinnan aikana. Selvitämme, ovatko kaikki vastuulliset tahot noudattaneet heille asetettuja velvollisuuksia sen suhteen, että koulutustapahtuma olisi niin turvallinen kuin mahdollista.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.