Poliisi vei vangin sanomaan hyvästit kuolevalle äidilleen – sydäntä särkevä hetki tallentui kuviin

Onko surulle tilaa? 6:32

Kalifornialaisen Sonoman piirikunnan poliisilaitos antoi vangille mahdollisuuden sanoa hyvästit kuolevalle äidilleen. Koskettava kohtaaminen tallentui kuviin, jotka poliisilaitos jakoi myöhemmin Facebookissa.

Yllä olevalla videolla keskustellaan surusta.

Elokuussa Sonoman piirikunnan poliisin kuljetusyksikkö sai erityislaatuisen tehtävän. Heille annettiin tehtäväksi viedä yksi vangeista katsomaan kuolevaa äitiään saattokotiin.

NTD-sivuston mukaan pojan ja äidin jäähyväishetki tallentui kuviin. Myöhemmin poliisi jakoi muutaman otoksen koskettavasta jälleennäkemisestä Facebookiin.


Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen

.

Oheen oli kirjoitettu:

– Se oli kaunis, erityinen hetki. Emme unohda sitä ihan heti. Hänen perheensä lähetti meille kuvat, jotka otimme heidän kanssaan ja he halusivat, että jakaisimme ne kaikkien kanssa. Mikä hieno kokemus… Todella koskettavaa!

Vanki hyvin kiitollinen

Poliisit kertoivat saaneensa kehuja kuvista. Laitokselta kerrotaan, että he olivat iloisia voidessaan auttaa. Poliisivirkailija Mike Eaton kertoi vangin kanssa käymästään keskustelusta KTVU-sivustolle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän kertoi minulle äitinsä tilanteesta. Kuuntelin ja neuvoin häntä. Hän sai soittaa muutaman puhelun, jotta voisi järjestää tapaamisen äitinsä kanssa. Hän oli hyvin kiitollinen, Eaton kertoo.

Lähteet: NTD.tv, Ktvu.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja