Mainos

Poliisi tutkii 8-vuotiaan murhasta syytetyn isän hakkaamisen

Itä-Uudenmaan poliisi on aloittanut esitutkinnan tapauksesta, jossa 8-vuotiaan tytön murhasta syytetty isä hakattiin viime sunnuntaina Vantaan vankilassa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärisen mukaan tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Hänen mukaansa epäilty pahoinpitely tapahtui sunnuntaiaamulla noin kello 10.00. Teko oli niin kutsuttu klassinen kongipahoinpitely, jossa tekijästä ei ole tietoa. Vartijat löysivät paikalta ainoastaan verijälkiä ja hakatun uhrin.

Tämän jälkeen hakattu isä vietiin paikattavaksi Peijaksen sairaalaan. Hyvärisen mukaan poliisi sai tutkintapyynnön tapauksesta eilen iltapäivällä. Pyyntö tuli vankilan sisältä, ei hakatulta isältä.

– Hänellä oli päässään pieni haava, joka paikattiin sairaalassa, Hyvärinen kertoo MTV3 Uutisille.

Hänen mukaansa isä ei ole suostunut kertomaan pahoinpitelyn tekijää. Poliisi aikoo kuulustella hakattua isää tällä viikolla. MTV3 Uutisten tietojen mukaan isä odottaa nyt siirtoa mielentilatutkimukseen Vantaan vankilan turvaosastolla.

Syyttäjä vaatii yli 30-vuotiaalle viihdetaiteilijaisälle ja tämän naisystävälle elinkautista vankeutta 8-vuotiaan tytön murhasta Helsingissä toukokuussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.