Mainos

Poliisi: Stubbin kodin ilkivallassa ei näy poliittista motiivia

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) kotiin tehdyssä ilkivallassa ei ole havaittu poliittista motiivia.

Isku vaikuttaa kuitenkin suunnitellulta, sillä muita alueen yksityisasuntoja ei vahingoitettu. Sen sijaan ikkunoita rikottiin samana yönä lähistöllä päiväkodissa ja koulussa.  

Poliisin mukaan ilkivallan tekijöistä voidaan yhä saada uutta kuvamateriaalia, jota toimitettaisiin myös median käyttöön.  

Valtioneuvoston turvaosasto luokitteli Stubb-ilkivallan vakavaksi heti 


Valtioneuvoston turvaosasto ei kerro, onko ministerien turvatoimia kiristetty valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) kotiin tehdyn ilkivaltaiskun takia.   

Turvallisuusjohtaja Jari Ylitalon mukaan ministerien turvatoimet ovat lähtökohtaisesti sellaista tietoa, ettei niistä voi kertoa julkisuuteen.  

Poliisi kertoi tänään, että toissaöinen ilkivalta Stubbin kotiin vaikuttaa suunnitellulta. Valtioneuvoston turvallisuusjohtajan mukaan poliisitutkinnan tulos ei muuta aiemmin tehtyä uhka-arviota, koska valtioneuvoston kansliassa tapahtuma tulkittiin vakavaksi heti alusta alkaen.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.