Poliisi pysäytti Lionel Messin lentokentällä – eriskummallinen tapahtuma taltioitui videolle

Rajapoliisit pysäyttivät Lionel Messin lentokentällä Kiinassa 1:48
Katso videolta: Rajapoliisit pysäyttivät Lionel Messin lentokentällä Kiinassa

Poliisi otti kiinni Lionel Messin, kun supertähti oli pyrkimässä Argentiinan miesten jalkapallomaajoukkueen kanssa Kiinaan. Useat mediat kertovat, että Messillä oli mukanaan Espanjan passi, johon ei ollut tarvittavaa viisumia. 

Argentiinan maajoukkue on matkustanut Kiinaan, jossa se pelaa ystävyysottelun Australiaa vastaan. Pelimatka ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä supertähti Lionel Messi jäi jumiin passintarkastukseen kahdeksi tunniksi. Seisaus johtui Messin väärästä passista. Maajoukkueella on ainoastaan viisumi Argentiinan passiin ja Messillä oli mukanaan Espanjan passi.

Tapahtuneesta levisi video, jolla näkyy, kuinka kiinalaiset rajapoliisit ovat piirittäneet argentiinalaisen. Messi oli lähteiden mukaan luullut, että Kiinassa pätee samat säännöt kuin Taiwanissa, jolloin espanjalaisen passin omaavat henkilöt eivät tarvitsisi viisumia.

– Eikö Taiwan ole Kiinaa? Messin kerrotaan sanoneen Daily Mailin mukaan.

Prosessi hidastui kielimuurin myötä, mutta lopulta kaikki järjestyi, kun Messi sai itselleen pikaviisumin. Joukkue pääsi lähtemään lentokentältä, jonka ulkopuolella odotti valtava fanilauma, jotka halusivat päästä näkemään maailmanmestarit. CNN:n mukaan myös joukkueen hotellin ulkopuolelle on kokoontunut satapäin ihmisiä.

Argentiina kohtaa maaottelutauolla Australian lisäksi Indonesian Jakartassa. 

Katso pääkuvan videolta: Rajapoliisit pysäyttivät Lionel Messin lentokentällä Kiinassa.

Lue myös:

    Uusimmat