Mainos

Poliisi: Putinin vierailun turvajärjestelyt sujuivat hyvin – kiittää savonlinnalaisia ja vierailijoita

Presidentti Sauli Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin Savonlinnan-vierailun turvajärjestelyt ovat poliisin mukaan sujuneet suunnitelmien mukaisesti.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että Savonlinnan keskustan alueella on ollut poikkeuksellisen rauhallista ajankohdan huomioon ottaen.

Apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen kiittää Savonlinnan asukkaita ja vierailijoita ymmärtäväisestä suhtautumisesta presidenttien vierailun turvajärjestelyjen aiheuttamiin häiriöihin.

Poliisin mukaan haasteita vierailun aikana toi Punkaharjun hotellilla pidetyn lehdistötilaisuuden venyminen ja sen aiheuttamat vaikutukset muun muassa ihmisten kulkemiseen.

Turvatoimet olivat järeät Niinistön ja Putinin Savonlinnan-vierailua varten. Turvallisuutta on ollut takaamassa muun muassa useita satoja poliiseja.

Putin ja Niinistö poistuivat Olavinlinnasta puolenyön tienoilla

Savonlinnassa paikalla olleen STT:n toimittajan mukaan Putin sekä Niinistö poistuivat Olavinlinnasta puolenyön tienoilla.

Presidentit vaikuttivat suuntaavan lentokentälle.

STT:n toimittajan mukaan kadun varsilla oli vielä puoliltaöinkin ihmisiä seuraamassa valtionpäämiesten poistumista oopperasta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.