Poliisi pidättänyt kolme–nelikymppisen miehen epäiltynä useista tulipaloista Oulussa

Poliisi on ottanut kiinni mieshenkilön epäiltynä Oulun keskustassa maanantai-iltana sytytettyihin kahteen erilliseen tulipaloon sekä aamuyöllä sytytettyyn tulipaloon Toppilassa.

Poliisi epäilee, että sekä Oulun keskustassa Rantakadulla ja Aleksanterinkadulla, että Toppilassa sytytetyt tulipalot ovat tahallaan sytytettyjä. 

Poliisi tapasi tapauksen selvittämisen yhteydessä mieshenkilön, jonka tuntomerkit sopivat palojen sytyttäjäksi. Mies on tällä hetkellä pidätettynä ja poliisi jatkaa esitutkintaa kuulusteluilla sekä teknisellä tutkinnalla. 

Vahinkojen laajuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Oulun keskustan tekoja tutkitaan tässä vaiheessa kahtena törkeänä tuhotyönä ja Toppilassa tapahtunutta ikkunoiden rikkomista vahingontekoina.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista ja epäillyn miehen liikkeistä keskustan alueella kello 20.00–22.00 välillä ja Toppilan alueella kello 2.00–4:00 välillä. Epäilty mies on 30–40-vuotias ja hänellä oli päällään vihreä hupullinen toppatakki, jonka hupussa oli karvareunus ja siniset farkut. 

Havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat