Mainos

Poliisi: Orlandon yökerhoammuskelija kuollut

1:03

Yhdysvaltain Orlandossa homobaarissa ampunut henkilö on kuollut, kertoo Orlandon poliisi. Paikallisen median mukaan ampuja kuoli yökerhon sisällä.

Poliisi on myös vahvistanut, että ampumisessa on kuollut ja haavoittunut useita ihmisiä, mutta tarkkaa määrää ei ole vielä kerrottu. Haavoittuneita on useiden medioiden tietojen mukaan kymmeniä.

Poliisi teki hallitun räjäytyksen Orlandossa hieman ennen kuin se tiedotti ampujan kuolemasta.

Ampuminen alkoi aamuyöllä paikallista aikaa Pulse-yökerhossa. Pulse päivitti Facebook-sivuaan aamukolmelta paikallista aikaa viestillä, jossa kehotettiin kaikkia lähtemään ulos ravintolasta ja juoksemaan.

Joidenkin tietojen mukaan ampuja otti panttivankeja. Sosiaalisessa mediassa liikkui myös tietoja kahdesta ampujasta, mutta ilmeisesti heitä oli vain yksi. Joidenkin tietojen mukaan ampuja oli tuonut yökerhoon myös pommin ja paikalle olisi saapunut poliisin pomminpurkuryhmä.

Useat ihmiset julkaisivat Twitterissä viestejä, jossa he kertoivat olevansa yökerhossa ja joko yrittävänsä paeta tai piileskelevänsä ampujaa. Sosiaalisessa mediassa julkaistiin myös videoita, joiden perusteella myös kadulla yökerhon ulkopuolella ammuttiin.

Orlandossa sattui toinen murheellinen ampumistapaus myöhään perjantaina paikallista aikaa, kun nuorehko mies ampui laulaja Christina Grimmien kuoliaaksi hänen konserttinsa jälkeen. Mies ampui myös itsensä. Grimmie oli tullut tunnetuksi Yhdysvaltojen The Voice -tv-ohjelmasta ja YouTubessa julkaisemiensa videoiden kautta.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.