Poliisi etsii yhä viikkoja tavoiteltua Veeraa – ei vieläkään paljasta, mistä vakavasta väkivaltarikoksesta naista epäillään

Poliisi etsii yhä vakavasta väkivaltarikoksesta epäiltyä Veera Maria Aholaa. Ahola on viimeksi nähty Oulun seudulla.

Epäilty rikos on tapahtunut Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella. Poliisi on kuitenkin ollut vaitonainen epäillyn rikostapauksen yksityiskohdista. Edes tarkempaa rikosnimikettä ei ole haluttu ilmoittaa.

Poliisi perustelee valintaansa sillä, että tutkinta on kesken ja asiassa on niin paljon selvitettäviä asioita, että tutkintanimikettä ei kerrota. Sen verran poliisi kuitenkin kertoo, että tutkinnassa on väkivaltarikos, jolla on törkeä tekomuoto.

Tapauksen tutkinnanjohtaja kertoi keskiviikkona, että hänen tietoonsa ei ole tullut, että Aholaa olisi vielä tavoitettu. Hän kertoo tämän olleen tavoittelussa jo useamman viikon ajan.

Poliisi on ilmaissut, että Aholan tavoittaminen on erityisen tärkeää rikoksen selvittämisen kannalta.

Poliisi on pyytänyt havaintoja ja vinkkitietoja tapaukseen liittyen puhelimitse Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 501 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet@pohjanmaa@poliisi.fi. Poliisi on myös julkisesti pyytänyt Aholaa itseään ilmoittautumaan lähimmälle poliisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja