Poliisi epäilee kesäkuussa kadonneen 25-vuotiaan Jeren joutuneen henkirikoksen uhriksi – yksi vangittu epäiltynä murhasta

Poliisi epäilee kesäkuussa kadonneen 25-vuotiaan miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi pyysi elokuun puolivälissä havaintoja 25-vuotiaasta Jere Hämäläisestä, joka oli ollut kateissa 14. kesäkuuta 2022 lähtien.

Nyt poliisi kertoo, että tehtyjen selvitysten perusteella Hämäläisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi Pohjois-Savon alueella.

Hämäläisen katoamisen tutkinta on muuttunut henkirikostutkinnaksi ja esitutkinta on siirretty Helsingistä Itä-Suomen poliisilaitokselle. Alun perin katoamisilmoitus oli tehty Helsingin poliisilaitokselle.

Pohjois-Savon käräjäoikeus vangitsi eilen yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Lisäksi poliisi on kiinniottanut henkilöitä asian tutkintaan liittyen.

Poliisi pyysi jo elokuussa yleisöltä havaintoja kuvassa näkyvästä Jere Hämäläisestä, joka on 179 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on vaaleat hiukset. 

Poliisi pyytää havaintoja kesäkuussa Varkauden alueella Jere Hämäläisen seurassa liikkuneista henkilöistä sekä mahdollisista ajoneuvoista.

Havainnot ja tiedot Hämäläiseen liittyen voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi .

Poliisi ei vielä pysty tutkinnallisista syistä tiedottamaan asiasta enempää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja