Poliisi ei usko yhteyksiin Espoon ja Ruotsin autopalojen välillä: "Motiivi ja luonne erilaisia" – yleisöltä toivotaan vihjeitä

Espoossa paloi autoja 1:46

Poliisin mukaan Espoon autopalojen motiivi ja luonne ovat erilaisia kuin Ruotsissa tapahtuneet autopalot, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Espoon Matinkylässä paloi sunnuntaina aamuneljältä yhteensä neljä autoa Tiistinkallion ja Kalastajankujan parkkipaikoilla. Lisäksi yksi auto vaurioitui palossa.

Poliisi vaikenee autojen syttymissyistä tutkinnallisiin syihin vedoten. Se kertoo, että tapauksia tutkitaan kuitenkin neljänä törkeänä vahingontekona ja yhtenä perusmuotoisena vahingontekona.

Poliisi ei ole tehnyt tapauksessa kiinniottoja.

Useita paloja

Eilen päivällä tapahtui uusi palo, kun Espoon Tontunmäessä sytytettiin tuleen siellä hylättynä ollut kuorma-auto. Poliisi tutkii palon yhteyttä aiempiin paloihin.

Sen lisäksi paloja tapahtui viime yönä Vantaalla ja Helsingissä, mutta poliisi ei tässä vaiheessa usko palojen liittyvän Matinkylän paloihin.

Poliisi toivoo vihjeitä Matinkylän ja Tontumäen paloista puhelimitse numeroon 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat