Poikaystävä, rusinoita, narua – ovatko tässä kaikkien aikojen oudoimmat joululahjat?

Huffington Post listasi lukijoidensa oudoimmat paketit ja innoitti meidät samalla kysymään lukijoidemme mieleenpainuvimpia lahjamuistoja: Kerro muistosi meille Kodin kyselyssä!

Joululahjojen ideointi on taitolaji, joka voi mennä reippaasti pieleen. Vai mitä sanotte seuraavista paketeista? Muista kertoa myös omista kokemuksistasi Kodin kyselyssä alla!

Ovatko tässä kaikkien aikojen oudoimmat joululahjat?

Narunpätkä

Narua voi tunnetusti käyttää moneen: sen avulla voi esimerkiksi sitoa ja liittää asioita toisiinsa. Monikäyttöisyys ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi loistava joululahja.

Huffington Postin lukija oli saanut narunpätkän ystävältään lahjaksi, kun he olivat sopineet antavansa toisilleen jotain itse tehtyä: Narusta piti tulla hiuspanta, mutta lahjan antaja ei osannut tehdä sitä. Niinpä hän antoi vain pelkän narun.

Tuunattu vessaharja

Tavaroiden muokkaaminen itse, eli tuunaus, on nyt suosittua ja vessaharjat ovat toki tarpeellisia jokaisessa kodissa, mutta haluaisitko sellaisen joululahjaksi?

Kolikoita

Eräs Huffington Postin lukija sai postitse erikoisen joululahjan: Kolikoita 3,86 dollarin edestä, eli noin 2,97 euroa.

Selvittämättä jäi, mihin rahasumma oli tarkoitettu, mutta se käytettiin kahvikupposeen läheisessä kahvilassa.

Rusinoita

Kun avaat pikkupaketteja, et aivan ensimmäiseksi odota saavasi paketillista rusinoita – vai mitä?

Poikaystävänukke

Millä tavoin vanhemmat voisivat loukata tytärtään mahdollisimman pahoin? Antamalla poikaystäväksi tarkoitetun nuken joululahjaksi, tietysti. Hyväksi vitsiksi tarkoitettu idea toi mukanaan joulumielen sijaan vain surua ja kyyneleitä.

Osallistu Kodin kyselyyn ja jätä äänesi! Voit perustella vastauksen äänestyksen jälkeen klikkaamalla "Näytä perustelut" ja sen jälkeen "Lisää kommentti", joka löytyy keltaisen huutomerkin luota!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja