Mainos

Pohjolan Liikenne Helsingin polkupyöräselkkauksesta: "Olemme pahoillamme"

Liikennerauhan puolesta järjestetty polkupyörämarssi Helsingissä keskeytyi hetkellisesti marssille osallistuneiden ja linja-auton kuljettajan väliseen selkkaukseen Mannerheimintiellä, kertoo Helsingin poliisi.  

Kuljettaja ajoi Pohjolan liikenteen Tuusulan suunnan bussivuoroa. Pohjolan Liikenteen toimitusjohtaja Heikki Alanko pitää tapausta valitettavana.

– Olemme todella pahoillamme, että olemme tällaisessa osallisena. Nämä eivät ikinä ole hyviä asioita ja varsinkin tällaisessa tapahtumassa tämä on harmillista.

Alanko korostaa, että liikenteessä on tilaa kaikille ja kaikkien tiellä liikkujien on voitava tuntea olonsa turvalliseksi.   
Tapahtumat saivat alkunsa, kun bussi kääntyi Musiikkitalon kohdalla keskelle polkupyöräkulkuetta, jonka jälkeen kuljettajan ja joidenkin marssijoiden välillä syntyi sanaharkkaa.

Bussinkuljettaja kimpaantui tilanteesta ja heitti poliisin mukaan yhden marssiin osallistuneen pyörän toisen bussin alle. Vastavetona pyöräilijä oli mennyt bussiin ja ottanut bussin virta-avaimet haltuunsa.

Bussinkuljettaja alkoi sen jälkeen töniä kyseistä pyöräilijää. Tilanne rauhoittui vasta kun poliisi saapui paikalle.  
Mannerheimintiellä seisoneesta linja-autosta aiheutui myös iso ruuhka, kun se tulppasi liikenteen selkkauksen ajan.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.