Piristä vaniljaseksiä näillä mausteilla!

Vaniljaseksi on turvallista, perinteistä ja taatusti hyvää. Välillä vaniljakin kaipaa piristäviä mausteita maistuakseen entistä paremmalta.

Vaniljaseksi on määritelmä tavallisesta, hyvästä perusseksistä. Vanilja tarkoittaa ”sitä tavallista” – se on aitoa, tuttua ja turvallista. Vaniljassa ei ole mitään vikaa ja lähetyssaarnaaja on kiva asento, mutta millaisilla mausteilla vaniljaa voisi sitten maustaa, jos se alkaa tuntua tylsältä? Askdanandjennifer.com on listannut muutamia piristäviä lisämausteita moneen makuun.

Hyppää pois mukavuusalueelta

Seksin mukavuusalue on muuntautuva käsite. Totuttele hiljalleen ajatukseen uusista ulottuvuuksista, joita voisitte ottaa luontevasti osaksi seksielämää. Jos ajatus rajuista roolileikeistä tai kinkyhepeneistä arveluttaa, ota pieni askel kerrallaan. Kokeile reilusti uusia asioita, ja nauti jännityksestä tai jopa pienestä hermostuneisuudesta. Ideana on vain yrittää jotain, mitä et ole aiemmin kokenut.

Tuhmat lelut ja piiskat

Oletteko halunneet aina kokeilla vaikkapa piiskaamista, mutta ajatus ujostuttaa? Piiskaamisen tarkoitus ei ole tuottaa kipua partnerille, vaan jo sen kädessä pitäminen tai piiskan hapsuilla kutittelu voi tuottaa nautintoa sekä seksuaalisen vallan tunnetta.

Sido silmät huivilla

Tämä on helppo ja nopea tapa lisätä sähinää sänkyyn jo vaikka tänä iltana. Silkkihuivi tai solmio toimii hyvin tässä puuhassa. Kun näköaisti on poissa pelistä, koko muu kroppa antautuu aistinautinnoille uudella tavalla: ihon tuoksu, maku ja kosketus tuntuvat ihan erilaisilta. Sido hänen silmänsä, niin saat nauttia vallan tunteesta ja hän saa lisäkiihotusta siitä, ettei tiedä, millaisia ihania juttuja on odotettavissa.

Sidonta

Vuorotelkaa, kumpi saa olla sidottavana ja kumpi sitojana. Vallan tunne ja vallan menettämisen tunne voivat olla erittäin kiihottavia kokemuksia. Sidonnassa ehdoton luottamus on tärkeää. On kuumottavaa olla sidottuna ja odottaa, millaista nautintoa rakkaasi on varannut sinulle…

Seksikeinut ja seksihuonekalut

Seksihuonekalut helpottavat kaiken kivan kokeilua. Erilaiset keinut ja alustat on suunniteltu juuri nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Kokeile esimerkiksi tantraseksituolia tai seksikeinua. Näin pääset kokemaan uudenlaista nautintoa rikkomatta kroppaasi.

Kinky

Haluaisitko olla alistuja vai dominoiva osapuoli? Kokeile näitä rooleja ja anna mielikuvituksellesi valta. Myös pukeutuminen ja roolileikki voi olla kiihottavaa. Entä kiihottaisiko pieni kipu? S&M-leikeissä turvallisuus on kuitenkin tärkeää, joten muistakaa turvasana, joka lopettaa leikin välittömästi toisen osapuolen niin halutessa. Kun turvallisuuspuoli on kunnossa, vain mielikuvitus on rajana.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja