Pink entistä upeampana – valloitti lavalla tyttömäisessä lookissa

Poikamaisesta ja räväkästä tyylistään tuttu laulaja Pink on muuttunut äitiyden myötä: tällä kertaa laulajatar asteli lavalle entistä naisellisemmassa lookissa, joka puki persoonallista tähteä.

Laulaja Pink, 33, yllätti positiivisesti naisellisessa lookissa esiintyessään amerikkalaisen NBC-kanavan Today-ohjelmassa tyttömäisessä lookissa.

Willow Sage Hart -tyttärensä viime vuoden kesäkuussa synnyttänyt Pink on äitiyden myötä hakenut ronskiin tyyliinsä naisellisia vivahteita. Tällä kertaa vyötärölle huomion kiinnittänyt tyttömäinen hame ja erityisen feminiiniset korkokengät keräsivät tähden yllä katseita. Huolimatta siitä, että Pink viihtyy yhä esimerkiksi rohkeassa siilitukassa, kantaa hän tyylikkäästi myös naiselliset asukokonaisuudet.

Pinkin täyskäännös kohti naisellisempaa tyyliä on mietitty huolella. Tälläkään kertaa tähti ei ollut vain vetäissyt ylleen mekkoa pöksyjen tai sporttisen asun sijaan, vaan asukokonaisuus oli selvästi mietitty loppuun huolella – viimeistä piirtoa myöten. Pinkin tyylin kruunasivat näyttävät korvakorut.

Lue myös:

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat