Pilvi Hämäläinen kertoo hervottoman tositarinan tuttavansa häistä: "Alaston juhlavieras yritti polttaa juhlapaikan, morsian sai puukosta"

Joonas Nordmania varoiteltiin Pilvi Hämäläisestä ennen Putouksen alkua:"Hän sanoi minulle, että olet hullu" 8:10
Katso videolta Pilvi Hämäläisen koko haastattelu!

Joonas Nordmanin sohvalle istahti lauantaina näyttelijä ja Putous-konkarinakin tunnettu Pilvi Hämäläinen. 

Joonas Nordman Show'n vieraana lauantaina 18.4. nähtiin näyttelijä Pilvi Hämäläinen. Lieksasta kotoisin oleva näyttelijä kertoo lapsuutensa ja nuoruutensa olevan täynnä uskomattomia tositarinoita. Hän kertoo ammentaneensa ison osan näistä tapahtumista myös luomiinsa mustasävytteisiin sketsihahmoihin. 

Nordman pyytää Hämäläistä kertomaan yhden uskomattomimmista tarinoistaan. Hämäläinen paljastaa, miten kävi hänen tuttavansa häissä. 

– Ennen kuin koko seremonia ehti edes alkaa, kaikki vieraat olivat jo aivan konttauskunnossa. Eräs vieraista tippui järveen ja päätti mennä kuivattelemaan smokkiaan nuotiolle, Hämäläinen kertoo. 

Loppujen lopuksi tilanne kärjistyi siihen, että morsiamelta lähtöpassit saanut juhlavieras oli päättänyt polttaa koko juhlapaikan. Tästä suivaantunut morsian löi juhlavierasta lapiolla, mutta päätyikin itse saamaan puukosta. 

Katso videolta, kun Pilvi Hämäläinen kertoo, kuinka lieksalaiset hääjuhlat päättyivät!

EDIT: Juttua korjattu 20.4. klo 12.13: Morsian ei ollut Pilvi Hämäläisen sisko toisin kuin jutussa ja videolla mainittiin. 

Joonas Nordman Show lauantaina klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat