Mainos

Pilaako lähipiiri Siennan häät?

Sienna Miller on vienyt seksikkyydellään miesten ja tyylikkyydellään naisten sydämet. Blondi kaunotar suunnittelee häitä Jude Lawn kanssa, mutta matkassa on mutkia.

Kuva: Sean Gallup/Getty Images

Wireimages/AOP

Sienna Miller on tunnettu ennen kaikkea tyylistään. Tähden boheemi tyyli on niin kuuluisa, että hänen väitetään luoneen koko boho chic -käsitteen. Edes Sienna ei kuitenkaan ole kaikkien mielestä täydellinen. Tyyli-ikoni esiintyi nimittäin Vogue-lehden teosta kertoavassa The September Issue -dokumentissa, ja hänet kuvattiin lehden kanteen. Päätoimittaja Anna Wintour moitti Siennan hampaita vinoiksi ja hiuksia huonokuntoisiksi. Myös tähden tyyli jakaa mielipiteet - toiset rakastavat sitä, toiset inhoavat.

Wireimages/AOP

Sienna on palannut yhteen näyttelijä Jude Lawn kanssa, jonka kanssa hänellä oli suhde jo aiemmin. Jude petti Siennaa tämän lastenhoitajan Daisy Wrightin kanssa, ja pariskunnan kihlaus purkautui. Nyt kyyhkyläiset ovat olleet yhdessä kahdeksan kuukautta. Ennen yhteen palaamista Jude ehti tapailla lukuisia naisia, ja Siennan maine miestennielijänä kasvoi niin ikään. Hän tapaili muun muassa naimisissa olevaa tähteä Balthazaar Gettyä.

Pariskunnan yhteen palaamisessa on kuitenkin ongelmia, sillä Jude Lawn lasten äiti Sadie Frost ei suvaitse sitä, että Sienna puuttuu liikaa lasten elämään. Sadieta suututtaa muun muassa se, että Sienna oli antanut leikkauttaa 7-vuotiaan Rudyn hiukset ilman lupaa.

Jude ja Sienna suunnittelevat häitä, mutta pariskunnan juhlasuunnitelmatkaan eivät ole Sadien mieleen. Juden ex-vaimoa harmittaa, että Sienna on päättänyt ottaa Juden lapset Iriksen, Raffertyn ja Rudyn mukaan häihin morsiusneidon ja sulhaspoikien rooliin.

Sienna Miller vuonna 2009, kuva: Wireimage/AOP

Sienna on kuuluisa myös vaaleasta lookistaan. Tähti värjäsi hiuksensa tummiksi The Rise of the Cobra -elokuvaa varten ja ihastui tyyliin paljon, että haaveilee hiustensa tummemmaksi värjäämisestä. "Rakastin tummaa lookiani. Pahinta oli värjätä hiukset takaisin vaaleiksi niin tumman värin jälkeen, mutta hiukseni ovat nyt ok. Voisin silti palata takaisin tummaksi. On hauskaa muuttaa ulkonäköään", Sienna on sanonut.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.