Pikkuhuuhkajat taipui EM-karsinnoissa – Soisalo osui

Suomen alle 21-vuotiaiden miesten jalkapallomaajoukkue hävisi Romanialle 1–3, kun maat kohtasivat Turussa EM-karsintaottelussa. Mikael Soisalo viimeisteli Suomen ainoan maalin.

Romania karkasi avausjaksolla johtoon, kun Darius Olaru yllätti Pikkuhuuhkajien maalivahti William Jääskeläisen. Soisalo tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta terävästi maalintekopaikkansa käyttänyt Romania osui kahdesti toisella jaksolla. Ensin Valentin Mihaila teki johtomaalin, ja kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Andrei Ciobanu viimeisteli loppulukemat.

Karsintalohkossa toisena oleva Romania kasvatti etumatkansa kolmantena olevaan Suomeen kuuteen pisteeseen. Suomi kohtaa tiistaina Helsingissä Ukrainan, joka on kuuden joukkueen lohkossa toiseksi viimeisenä.