Pihla Viitala nauttii äitiyslomastaan

Näyttelijä Pihla Viitala piipahti keskiviikkona elokuvissa, Alaska Highway - dokumenttielokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingissä.

Aleksi Salmenperän dokumenttielokuvaa katsomaan saapunut Viitala kertoi tekevänsä parhaillaan harjoituksia siellä sun täällä. Tulevista työasioistaan nainen ei kuitenkaan ainakaan vielä tässä vaiheessa voinut kertoa.

Viitala huomioitiin alkuvuodesta Hollywoodissa, kun hän edusti Hannu ja Kerttu: Noitajahti –elokuvan ensi-illassa. Viitalan vastanäyttelijänä elokuvassa nähtiin jykeväleukainen Jeremy Renner. Paramount Picturesin ja MGM-tuotantoyhtiö ovat tiedottaneen valmistavansa elokuvalle jatko-osaa, mutta elokuvan näyttelijöistä ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa.

Loppuvuodesta perheenlisäystä saanut Viitala on parhaillaan äitiyslomalla. Lomaileva Pihla ei halunnut häntä kuvattavan, mutta elokuviin kiirehtinyt näyttelijä kuvaili elämän hymyilevän.

– Kaikki on hyvin, ei valittamista. Ihan tosi hyvin on mennyt kaikki. Osaan nauttia äitiyslomasta, oikein paljon. Esimerkiksi näinkin siitä nautin, herttainen Pihla totesi viittamalla elokuvailtaan.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat