Pidätetyt naiset kilpailevat tietämättään kauneudellaan

Mughots.com-sivusto kokoaa yhteen Yhdysvaltojen potentiaalisesti kuumimmat naispuoliset pidätetyt. Sivuston vierailijat saavat arvostella kuvia ja valita ulkonäöltään miellyttävimmän, jonka kasvoja ruotivat numeroin 1–10.

Yhdysvaltalainen Mughots.com-sivusto kokoaa yhteen paikallisilta vankiloilta saamansa pidätyskuvat ja tarjoaa alustan arvostella potentiaalisesti rikollisia naisia naamakertoimen perusteella. Pidätetyt eivät välttämättä ole tuomittuja rikollisia ja sivusto neuvookin ystävällisesti selaajiaan ymmärtämään, että kuvissa esiintyviä ihmisiä ei ole tuomittu.

Yhdysvalloissa otettavat pidätyskuvat ovat julkista tietoa monessa osakunnassa ja niitä julkaistaan myös sheriffin toimesta internetissä. Tätä kautta myös sivusto on saanut pidätyskuvat käyttöönsä. Ihmiset, jotka eivät ole tyytyväisiä siihen, että heidän kuvansa on päätynyt sivustolle, saavat pyytämällä sen poistettua – tai näin ainakin vannotaan ylläpitäjien toimesta.

Mitä mieltä olet sivustosta, joka asettaa kuvissa esiintyvät pidätetyt osallistumaan kauneuskilpailuun tietämättään? Kommentoi!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja