Pezhmanin ihastus Katjaan lopahti – katso kaunottaren kuva

Miss Suomi Viivi Pumpasen ex-miehen, Pezhman Ahmadin ihastus oululaiseen Katjaan laimeni.

Pezhman kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille noin kuukausi sitten uudesta ihastuksestaan, oululaisesta vaatetusalan artesaani Katjasta. Pari ehti tapailla kuukauden ajan, ennen kuin Katja lähti reissuun Australiaan. Katjan matkan aikana Pezhmanin tunteet naista kohtaan ovat laimenneet.

– Katja on ihan kiva tyttö, jota oli mukava tapailla. Kaukosuhde on mielestäni hankala, enkä tällä hetkellä edes tiedä aikooko Katja olla Australiassa puoli vuotta vai jopa kaksi vuotta. Muutaman kerran olemme soitelleet, mutta ihastus on jo laimentunut ja tapailu on katkolla. Ei tässä muutenkaan mistään vakavasta ollut kyse, tapailusta vain, mies toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tilanne voisi miehen mukaan olla toinen, jos Katja ei olisi lähtenyt Australiaan. Mies kertoo lähtevänsä perjantaina työnsä puolesta kymmenen päivän hyväntekeväisyysmatkalle muun muassa Albaniaan auttamaan köyhiä perheitä. Työkiireiden vuoksi mies ei ehdi matkustaa Australiaan, eikä hän sinne omien sanojensa mukaan pelkästään Katjan vuoksi lähtisi.

– Voisin lähteä Australiaan turistina tutustumaan maahan, mutta en pelkästään Katjan vuoksi. Ihastus naiseen muuttui ystävyydeksi.

Pezhman kertoo aika ajoin kaipaavansa läheisyyttä, mutta ei juuri tällä hetkellä.

– Saan vapaasti tapailla tyttöjä ja Katja saa tapailla miehiä Australiassa. Jos minua vastaan kävelisi nyt joku kiinnostava nainen, saattaisin kuitenkin harkita seurustelua.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat