Pezhman Ahmadi hehkuttaa: Musiikintekoa luvassa maailmantähtien kanssa

Tuottaja Pezhman Ahmadi kertoo, että hänen uudet suojattinsa Jonne Heiskanen ja Toni Virtanen tekevät musiikkia lähiaikoina maailmankuulujen muusikoiden kanssa.

Tuottajana, managerina ja täysipäiväisenä yrittäjänä musiikkiteollisuudessa toimiva Pezhman Ahmadi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että hänen suojattiensa, MTV3-kanavan X-Factor-ohjelmasta tuttujen Jonne Heiskasen ja Toni Virtasen musiikkiura on lähtenyt liikkeelle varsin vauhdikkaasti.

– Kaikki on lähtenyt erittäin mainiosti. Puolitoista kuukautta sitten perustetun uuden yritykseni, New Generation Musicin, Facebook-ryhmässä on käynyt jo 55000 kävijää. Poikien kappaletta soitetaan jo radiossa. Tämä on huikeaa, Pezhman iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tulevaisuudessa luvassa olevat suunnitelmat ovat vauhdikkaasti liikkeelle lähteneen Pezhmanin mielessä selkeät. Myös seuraava julkaisu saa näyttävän vastaanoton.

– Seuraava sinkku julkaistaan 28. päivä suorassa lähetyksessä televisiossa. Luvassa on myös konserttikiertue.

Nyt ensimmäisen sinkun julkaisseille Pezhmanin suojateille on suunniteltu tulevaisuutta jo kovaa vauhtia.

– Kolmannella sinkulla, joka ilmestyy keväällä, on luvassa kaksi maailmankuulua artistia. Sillä me suuntaamme maailmalle. Sen jälkeen ilmestyy ensimmäinen levy, hän hehkuttaa.

Vaikka täysipäiväisellä yrittäjällä on kova kiire, niin hän tietää, miten jaksaa kovaa työntekoa.

– Vuorokaudesta loppuu tunnit, mutta nautin työnteosta niin kovin. Rakastan bisnestä, hän kertoo ahkeran uurastamisen salaisuuden.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat