Mainos

Festivaalikansa pettyi pahasti: Suomalaisten suosima Tallinnan suurin musiikkitapahtuma peruttiin vain pari viikkoa ennen h-hetkeä – järjestäjä katosi kuukaudeksi

3:52
Suomalaistenkin suosima Viron suurfestari peruttiin yllättäen

Tallinnaan suunniteltu kesän suurin musiikkifestivaali Sweet Spot perutaan. Lipun ostaneet saavat rahansa takaisin.

Tapahtuma olisi järjestetty kesäkuun lopulla Tallinnan Kulttuurikattilan puistossa.

Tapahtuman järjestäjät kirjoittivat Facebook -sivullaan, että festivaalin suunnittelussa ja järjestelyissä on koettu monia takaiskuja.

Postimees-lehden viihdesivusto Elu24 kirjoittaa, että festivaalin järjestäjiin ei ole saatu yhteyttä viimeisen kuukauden aikana. Hiljaisuus on koskenut sekä artisteja että tilat tarjoavaa Kulttuurikattilan aluetta.

Esimerkiksi esiintyjälistalla olleet suositut Lenna Kuurmaa ja NÖEP kirjoittavat asiasta omilla sosiaalisen median tileillään.

Haettiin konkurssiin

Sweet Spotin takana on liikemies Hardi Loog, joka järjesti myös Pärnussa Weekend-festivaalia. Weekend haettiin konkurssiin viime talvena.

Myös legendaarinen Õllesummer-festivaali on kuopattu. Järjestäjän edustaja kertoi jo viime vuoden puolella, että vuonna 2019 Summeria ei enää nähdä Laululavan ympäristössä.

Õllesuimmerista loppuivat kävijät ja Weekend-festivaalin sijaintia on virolaisen median mukaan moitittu syrjäiseksi, vaikka kyse on Pärnusta.

Sweet Spotissa olisivat esiintyneet muuan muassa Mura Masa, Aloe Blacc ja Gram-Of-Fun.


Ensimmäinen Sweet Spot järjestettiin viime vuonna. Tälle vuodelle tapahtuma oli siirretty heinäkuun lopulta kesäkuun viimeiselle viikonlopulle.

Festivaali on suunniteltu indie-musiikin sekä rockin, popin, jazzin ja elektronisen musiikin ystäville. Festivaali on myös erityisen suosittu suomalaisten keskuudessa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja