Petteri Sihvonen ylistää Liigan sensaatiojoukkueen poikkeuksellista toimintatapaa – "Tällaista lätkää ei pelaa oikeastaan kuin Leijonat"

Petteri Sihvosella painava sananen Pikkaraisen HPK:sta sekä liigan otteluohjelmasta – Liigaviikko perkaa kuumimmat puheenaiheet 18:27
Katso videolta Petteri Sihvosen analyysi Vaasan Sportin loistokkaasta alkukaudesta sekä ennakointia illan ottelusta Ilvestä vastaan.

Vaasan Sport on ollut jääkiekon Liigan alkukauden komeetta. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen summasi, mitä Sportin menestyksen takana oikein piilee.

Sport on yhdeksän pelin jälkeen sarjataulukossa toisena 18 pisteellä. Edellä on vain TPS, joka on pelannut yhden ottelun enemmän. Eroa turkulaisiin on kolme pistettä. Sport on ollut sarjan paras kotijoukkue. Se ei ole menettänyt pistettäkään kotiotteluissa, vaan on voittanut kaikki viisi otteluaan varsinaisella peliajalla.

– Tämä on erilainen joukkue. Risto Dufva on luotsannut tätä aika perinteisesti. Tällaista lätkää ei pelaa oikeastaan kuin Leijonat, Sihvonen summaa Liigaviikko -ohjelmassa.

Katso pääkuvan videolta, mitä kaikkea Sportin menestyksen takana piilee sekä ennakointi illan Sport-Ilves-otteluun. Sportin ja Ilveksen välistä ottelua voit seurata Sub-kanavalta sekä C Moren kanavilta alkaen kello 18.

Lue myös:

    Uusimmat