Petteri Sihvonen häkeltyi JYP-luotsin rajusta purkauksesta – nyt tulee kovaa tekstiä: "Aletaan puhua siviilitason tyhmyydestä"

Lehdistötilaisuus: JYP - Kärpät 4:56
Videolla JYP-päävalmentajan Mikko Heiskasen rajut kommentit hurrikaanijoukkueen kärkipelaajien suorittamisesta.

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen yllättyi, kun hän kuuli JYP-päävalmentajan Mikko Heiskasen keskiviikkoisesta purkauksesta.

Heiskanen antoi palaa JYP–Kärpät-ottelun lehdistötilaisuudessa. Heiskasen mukaan JYPin kärkipelaajat "vain vaatimalla vaativat" tällä hetkellä. Heiskanen ehdotti ongelman ratkaisuksi "peiliä".

JYP nimitti Heiskasen jyväskyläläisjoukkueen päävalmentajaksi samassa yhteydessä, kun se antoi potkut Jukka Rautakorvelle ja Ville Niemiselle. JYP ei ole voittanut yhtään ottelua Heiskasen komennuksen alla (0–5).

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen hämmästelee kovin sanoin JYPin uuden päävalmentajan toimintaa.

– Kalifiksi kalifin paikalle keplotellut Mikko Heiskanen on sekaisin. Aletaan puhua jo siviilitason tyhmyydestä, Sihvonen jyrähtää.

– Ei kerta kaikkiaan voi olla niin, että JYP potki ulos kaiken nähneen Jukka Rautakorven tavalla, jossa vihjattiin voimakkaasti sitä, että hän olisi viljellyt negatiivista ilmapiiriä seuran sisällä. Sitten valmentajiksi ryhtyvät ”positiivisen ilmapiirin” nimiin vannovat hyväkkäät Heiskanen ja todellinen hämmentäjä-ideologi Tommi Hämäläinen, jotka saman tien alkavat myrkyttämään ja syyllistämään johtavia pelaajia! Sihvonen jatkaa hämmästelyään, tiivistäen:

– Asetelma on sietämätön.

JYP on hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen. Sen sarjasijoitus on 14:s. Sihvosen mielestä jyväskyläläisseurassa tapahtuu nyt kummia.

– Ennen muuta nämä Hämäläinen ja Heiskanen, unohtamatta urheilujohtaja Mikko Viitasta, ovat huijanneet ja viilanneet linssiin puheenjohtaja Jukka Seppästä.

– En muista koskaan aiemmin nähneeni SM-liigassa näin irvokasta farssia, Sihvonen lataa voimalla.

Lue myös:

    Uusimmat