Petter Northug avautui naisseikkailuistaan – isäkin sai silmäyksen hiihtosankarin hurjastelusta: "Kaikki ovet avautuivat minulle"

Norjan ex-maastohiihtotähti Petter Northug on avannut naisseikkailujaan uutuuskirjassa. 

Northug, 37, palaa Trønderske idrettshelter: Med humor som drivstoff -kirjassa varsinkin vuoteen 2011, kun hän oli saavuttanut Oslon MM-kotikisoista kolme kultaa ja kaksi hopeaa. Vuotta aiemmin hän oli kahminut Vancouverin olympialaisista neljä mitalia, joista kaksi oli kultaa. 

Northug oli hiihtomaailman huipulla. Hän oli suosiossa myös lakanoiden välissä. 

– Naisia riitti ehtymättömänä virtana 2011 MM-kisojen jälkeen. Olin sinkku, urheilullinen ja täynnä elämää. Urheilun suhteen olin henkisesti loppu MM-hiihtojen jälkeen, joten kiinnostuin enemmän sosiaalisesta elämästä. Kaikki ovet avautuivat minulle, ja sitä mitä halusinkin, Northug kertoo kirjassa norjalaisen Nettavisenin mukaan.

Northug avaa tapahtumia myös yksityiskohtaisesti. Kerran Northugin isä törmäsi kahteen suihkusta poistuvaan alastomaan naiseen, kun hän tuli vierailulle poikansa luo Byåseniin.  

– Naisasioista puhuminen isälleni ei ollut helppoa, mutta luulen, että hän ymmärtää tilanteen nykyään.

Northug myöntää, että lukuisat naisseikkailut veivät energiaa. 

– Kun olin tehnyt sitä kahden vuoden ajan, siitä tuli tylsää, joten lopetin, nykyään myös asiantuntijatehtävissä toimiva Northug summaa. 

Northug saavutti urallaan huimat 13 MM-kultaa ja yhteensä 20 arvokisamitalia. 

Hiihdossa astuu viimein voimaan fluorikielto – näin testaus toimii 6:04
Maastohiihdossa astuu viimein voimaan fluorikielto – näin testaus toimii.

Lue myös:

    Uusimmat