Mainos

Pettävätkö kaikki miehet? Rakastajatar kertoo

Australialainen nainen kirjoitti kirjan kokemuksistaan salaisena rakastajattarena. Holly Hillin mukaan normaali mies sortuu pettämiseen, jollei elä seksuaalisesti hyvin aktiivisen naisen kanssa. Nainen myös kehottaa sallimaan jonkinlaisen uskottomuuden suhteessa.

Aiemmin psykoanalyyseja tehnyt Holly Hill –nimellä esiintyvä australialaisnainen latasi nettiin ilmoituksen, johon vastasi yli 10 000 miestä. Hill haastatteli ehdokkaat ja ryhtyi valikoitujen miesten maksetuksi seuralaiseksi, kertoo glo.msn.com. Miehet olivat varattuja.

Hill päätti kirjoittaa kokemuksistaan kirjan, joka ilmestyi nimellä Sugarbabe. Nainen kertoo olleensa shokissa vastausten määrästä.

– Minua hämmästytti, että niin moni mies oli valmis maksamaan tuhat dollaria viikossa vain heille varatusta rakastajattaresta. Oli myös omituista, että suurin osa saamistani vastauksista saapui työaikana, jolloin nämä niin kutsutut bisnesmiehet olivat töissä, Hill kuvailee glo.msn.comissa.

"Monogamia ei ole enää ajankohtaista"

Hillin mukaan miehet pettävät, koska eivät saa kotioloissa tarpeeksi seksiä.

– Miehille oli tärkeä saada henkilö, joka oli valmiina seksiin, ja joka antoi heille jakamatonta huomiota. He myös halusivat henkilön, joka ei uhannut heidän vaimoaan tai perhettään, Hill kuvaa.

Hillin mukaan miehen himo on ohjelmoitu tämän aivoihin, eikä vaimon tai tyttöystävän haluilla ole himokkuuteen paljoakaan vaikutusta. Hillin mielestä miehen voimakkain biologinen tarve liittyy naisiin ja omien geenien levittämiseen. Mies haluaa myös tarjota naiselle jotakin.

– Toisin sanoen mies haluaa niin paljon seksiä kuin on mahdollista sellaisten viehättävien naisten kanssa, jotka saavat hänet tuntemaan olonsa hyväksi, Hill sanoo.

Hillin mielestä mies menee naimisiin, koska saa siten itselleen optimaalisen määrän sosiaalisia, laillisia ja turvaa tuovia hyötyjä.

– Seksuaalisuuden rajoittaminen avioliittoon liittyi alun perin siihen, että perinnön säilyminen perheen sisällä haluttiin varmistaa. Modernit testamentit ovat sopivampia tähän tehtävään, joten monogamia ei ole enää ajankohtaista, Hill laukoo.

"Normaali mies ja nainen päätyvät lopulta eroon"

Voiko mies siis olla aina uskollinen? Hillin mukaan mies ei voi olla uskollinen ainakaan henkisellä tasolla, vaan hänen mielensä arvioi muiden naisten seksikkyyttä automaattisesti.

– Normaali mies voisi saavuttaa monogamian superseksuaalisen naisen kanssa. Samoin normaali nainen ja mies, jolla on laiska libido, voivat onnistua, Hill sanoo.

Naisen mukaan yksiavioisuutta yrittävät normaali mies ja nainen päätyvät lopulta eroon tai pettämiseen. Hill kehottaakin käyttämään miehen luontaisia taipumuksia hyväksi parisuhteessa. Uskottomuutta voisi neuvotella aikuisviihteen tai strippiklubien muodossa suhteeseen, jossa seksi ei kiinnosta naista.

– Muista, että seksi on miehesi vahvin ja perustavanlaatuisin vaisto, joten sen käyttäminen antaa sinulle valta-aseman suhteessa. Älä koskaan risti jalkojasi pitkäksi aikaa hankkimatta jotakin vaihtoehtoa tilalle, Hill sanoo.

Hillin mukaan itsestään tulee pitää huolta, jotta mies on jatkuvasti tietoinen siitä, miten suosittu ja arvokas hänen naisensa on. Myös muiden miesten huomio on hyväksi, sillä se saa miehen kilpailuvietin esiin. Hill muistuttaa, että petollinenkin mies rakastaa edelleen vaimoaan.

– Miehet vain eivät voi vastustaa toista palaa suklaakakkua. Muista, että ”toinen nainen” on luultavasti ihan tavallinen. Kuvittelemme aina, että rakastajattaret ovat kauniimpia, laihempia tai muodikkaampia kuin me, mutta moni supermalli ei etsi rakastajaa, hän sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Glo.msn.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.