Perussuomalaisten kansanedustaja poseeraa äärioikeistolaisten kanssa

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen esiintyy Facebookissa yhteiskuvassa äärioikeistolaisten kanssa.

Immonen julkaisi eilen sivullaan kuvan, jossa hän poseeraa kansallissosialistiseksi tunnustautuneen Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten kanssa.

Kuva on otettu tiistaina kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön ja verkkolehti Sarastuksen järjestämässä tilaisuudessa Porvoossa. Järjestöjen jäsenet kokoontuivat Porvooseen Eugen Schaumanin haudalle juhlistamaan kenraalikuvernööri Bobrikovin murhan vuosipäivää.

Immonen on Suomen Sisun puheenjohtaja. Hän ei ota kantaa siihen, onko kansanedustajan esiintyminen julkisuudessa ääriliikkeiden jäsenten kanssa sopivaa.

– Tilaisuudessa on voinut olla mukana henkilöitä rajoittamattomasti kaikista mahdollisista järjestöistä, joita Suomesta löytyy. Kuva tilaisuudesta puolestaan on otettu kaikista niistä tilaisuuteen osallistuneista henkilöistä, jotka halusivat tilaisuuden järjestäjien kanssa yhteiskuvaan mukaan tulla, Immonen vastaa sähköpostissaan STT:lle.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho kommentoi Twitterissä, että Immonen osallistui tilaisuuteen yksityishenkilönä, eikä edustanut puolueen eduskuntaryhmää.

 

Lue myös:

    Uusimmat