Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Perunainen silakkapaistos 27.2.2001

Julkaistu 21.05.2001 16:11

Toimittaja Kaarina Roininen

6-7 dl perunamuussia (tai muussia jauheesta)
2 keltuaista
75-150 g pakastepinaattia
1-2 sipulia hienonnettuna
300 g silakkafileitä tai 400 g pakastekalaa
noin 3/4 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
1-2 rkl tilli- tai ruohosipulisilppua
2 valkuaista tai 3-4 tomaattia
1-2 dl juustoraastetta
1 tl basilikaa

Koristeeksi:
tuoreita yrttien lehtiä

1. Sekoita perunamuussin joukkoon keltuaiset, sulanut pakastepinaatti sekä mikrossa pari minuuttia kypsytetty sipulisilppu.
2. Levitä seos maatalahkon voidellun vuoan pohjalle.
3. Ripottele silakkafileille suolaa, sitruunapippuria ja tillisilppua. Taita ne takaisin kalan muotoon ja lado vuokaan pinaattiperunamuussin päälle.
4. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita joukkoon juustoraaste sekä basilika. Levitä seos vuokaan kalojen päälle.
5. Käytä tomaatteja kesällä kalojen pinnalle valkuaisten asemesta, leikkaa ne viipaleiksi ja levitä vuokaan kalojen päälle. Ripottele tomaateille basilikaa ja juustoraastetta.
6. Kypsennä ruokaa 225 asteessa uunin keskiritilätasolla 20-25 minuuttia. Koristele ennen tarjoilua tuoreilla yrteillä.

Lisää aiheesta:

Alligaattori sai porttikiellon ruokakauppaan YhdysvalloissaNäin maalaavat Beebrahimovic ja Beemu Pukki! Suomalaistutkija opetti kimalaiset pelaamaan jalkapalloaLaihdutuslääkkeissä huolestuttava trendiMoni luulee, että Gore-Tex-vaatetta ei saa pestä – asia on päinvastoinHaaveiletko upeasta sormuksesta? Jalokiven hinta perustuu neljään kriteeriinRuotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 22:42
    Luonto ja eläimet

    Alligaattori sai porttikiellon ruokakauppaan Yhdysvalloissa

  • 21:35
    Kevennykset

    Näin maalaavat Beebrahimovic ja Beemu Pukki! Suomalaistutkija opetti kimalaiset pelaamaan jalkapalloa

  • 20:06
    Painonhallinta

    Laihdutuslääkkeissä huolestuttava trendi

  • 19:50
    Vaatteet

    Moni luulee, että Gore-Tex-vaatetta ei saa pestä – asia on päinvastoin

  • 18:55
    Jalokivet

    Haaveiletko upeasta sormuksesta? Jalokiven hinta perustuu neljään kriteeriin