Perttu Sirviö paljastaa – oli lähes koko tv-kuvauksien ajan ilman alushousuja: "Ainoa mihin laitoin kalsarit jalkaan oli tehtävät"

Näin sujuu julkkisten lapsuuskuvien tunnistus! 0:47
Miten kuvien tunnistus sujuu? Katso maistiainen jaksosta!

Rakennusalalla työskentelevä julkkis Perttu Sirviö paljastaa Jaakko Parkkalin YouTube-videolla hämmentävän tiedon tosi-tv-ohjelman kuvauksista.

Seikkailureality Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  -ohjelma tähdittävät remonttimies Perttu Sirviö ja YouTube-tähti Jaakko Parkkali reagoivat Parkkalin YouTube-kanavalla tv:ssä nähtäviin jaksoihin.

Miehet kommentoivat uusimmalla videolla kauden toiseen jaksoon. Sirviö kertoo Parkkalille, ettei käyttänyt viidakossa ollessaan alushousuja juuri lainkaan.  

– Tämä on behind the scenes -paljastus. Minähän vedin siis täysin kommandona koko reissun. Ainoa mihin laitoin kalsarit jalkaan oli tehtävät. Minä en käyttänyt siellä ollenkaan, koska siellä oli niin hiostava ilma. Minulla oli sortsit vaan jalassa, Sirviö kuvailee.

Parkkali kertoo huomanneen Sirviön alushousutilanteen viidakossa. Katso video täältä!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat