Perttu Sirviö julkaisi hauskan kuvaparin ja kysyi mielipidettä ulkonäköasiaan – someseuraajilta lähes yksimielinen tuomio

Esko Eerikäinen avaa sanaisen arkkunsa leiriläisille 2:03
Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -seikkailurealityn kuudennessa jaksossa leirissä alkaa pinna kiristymään ja vointi huononemaan.

Perttu Sirviö kyseli someseuraajiltaan apua.

Suomen ensimmäinen Big Brother -voittaja ja nykyään remonttialalla työskentelevä Pertti Sirviö kyselee Instagram-seuraajiltaan mielipidettä ulkonäköasiaan. Sirviö julkaisi kuvaparin, jossa toisessa otoksessa hänellä on viikset ja toisessa ei.

– Tässä pohdin perjantai-illan ratoks, viiksillä vai ilman? Sirviö kyselee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suurin osa Sirviön someseuraajista on kannattanut ilman viiksiä. Muutama kuitenkin liputti viiksien puolesta.

– Sanovat että viiksillä näyttää rehellisemmältä?

– Pensselit sopii sulle loistavasti

Sirviö on mukana parhaillaan Maikkarin Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois -ohjelmassa.  Sirviö ja YouTube-tähti Jaakko Parkkali reagoivat Parkkalin YouTube-kanavalla tv:ssä nähtäviin jaksoihin.

Miehet kommentoivat videolla kauden toiseen jaksoon. Sirviö kertoo Parkkalille, ettei käyttänyt viidakossa ollessaan alushousuja juuri lainkaan.  

– Tämä on behind the scenes -paljastus. Minähän vedin siis täysin kommandona koko reissun. Ainoa mihin laitoin kalsarit jalkaan oli tehtävät. Minä en käyttänyt siellä ollenkaan, koska siellä oli niin hiostava ilma. Minulla oli sortsit vaan jalassa, Sirviö kuvailee.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat