Perttu Hyvärinen seurasi Iivo Niskanen -kohua läheltä – paljastaa hiihtotähdelle lähettämänsä viestin virne kasvoillaan

Tällaisen viestin Perttu Hyvärinen lähetti Iivo Niskaselle Suomen cupin kohun jälkeen 1:05
Katso videolta, millaisen viestin Perttu Hyvärinen lähetti Iivo Niskaselle viime viikonlopun kohukisan jälkeen.

Maajoukkueen tähtihiihtäjiin lukeutuva Perttu Hyvärinen seurasi läheltä Iivo Niskasen ja Kalle Parantaisen välistä kohua viime viikonlopun viestihiihdossa Kuopiossa.

Hyvärinen paljastaa MTV:lle viestin, jonka hän lähetti Niskaselle kohun jälkeen. Se selviää pääkuvan videolta.

Niskanen ja Parantainen ajautuivat suulliseen ja osin fyysiseen välikohtaukseen viestikilpailussa. Kisassa Parantainen ei antanut Niskaselle tilaa ja mestari tulistui ja osui suksellaan nuorta haastajaa jalkaan. Maalissa kaksikko huuteli toisilleen puolin ja toisin. 

Perttu Hyvärinen seurasi seurakaverinsa Niskasen ja Parantaisen välikohtausta katsomosta, sillä hän ei flunssan takia pystynyt osallistumaan Kuopion kisoihin.

– Lehtien palstoilla on ollut hyvää pärinää. Pidettiin Puijolle kunnon show ja rapatessa roiskuu. Aika mylläkkähän tuosta tuli, mutta siitäkin selvittiin, Hyvärinen kommentoi kohua.

Hyvärinen paljasti myös, minkä viestin hän lähetti Niskaselle välikohtauksen jälkeen. Mikä viesti on, selviää pääkuvan videolta.

Hyvärisen ajatuksia laajemmin koskien koko kautta, hiihtoliiton talousvaikeuksia ja tulevia Salpausselän kisoja on alla olevalla videolla. 

Perttu Hyvärinen räväyttää omasta vireestään – vitsailee Iivo Niskasen kohusta 6:49
Perttu Hyvärinen räväyttää omasta vireestään – vitsailee Iivo Niskasen kohusta.

Lue myös:

    Uusimmat