Perparim Hetemaj vaihtoi seuraa Italiassa – tekee nyt paljastuksen tulevaisuudestaan MTV Urheilulle

MTV Urheilu uutisoi tiistaina Perparim Hetemaj’n siirtyvän Italian Serie B:ssä pelaavan Regginan riveihin. 

Reggina on perinteinen ja maineikas seura, joka haluaa nousta lähitulevaisuudessa takaisin maan pääsarjatasolle. 34-vuotias kokenut ja arvostettu keskikenttäpelaaja vahvistaa allekirjoittavansa sopimuksen italialaisseuran kanssa.

– Olin eilen lääkärintarkastuksessa ja tänään solmimme ensi kauden kattavan sopimuksen, Hetemaj vahvistaa Italiasta MTV Urheilulle.

– Olen tietysti innoissani uudesta haasteesta. Vaihtoehtoja oli toki muitakin, mutta nyt päädyin tähän ratkaisuun, suomalaisen jalkapallon tunnetuimpiin kasvoihin lukeutuva pelimies lisää. 

Viime kaudella Hetemaj edusti Italian pääsarjatasolla pelannutta Beneventoa. Seura tarjosi entiselle Huuhkajien profiilipelaajalle jatkosopimusta, mutta hän päätti toisin.

– Uusi valmentajani tietää tarkasti, millaisen pelaajan hän minusta saa, Hetemaj naurahtaa.

– Ei sinällään mitään varsinaista pelintekijää, mutta varmasti työteliään ja tasapainottavan kahden suunnan pelaajan, HJK:n kasvatti lisää.

Hetemaj nauttii valtavan suurta arvostusta eritoten Italian kentillä, mutta vaihtoehdot muualtakin houkuttivat konkaripelaajaa.

Tiettävästi muun muassa useiden turkkilaisseurojen keskuudessa kiinnostus suomalaispelaajaa kohtaan oli konkreettista. MTV Urheilun tietojen mukaan Veikkausliiga-seuroista HJK ja SJK ovat olleet aktiivisesti herran perässä.

– Voi hyvinkin olla, että tuleva kausi on viimeiseni ulkomaan kentillä. Veikkausliigaan paluu kiinnostaa totta kai yhä edelleen. Uskon ja toivon, että minulla on vielä muutamia erittäin hyviä pelivuosia jäljellä urallani, Hetemaj painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja