Perparim Hetemaj nousi HJK:n sankariksi – FC Lahdelle todella ruma tappio

Tulosruutu: VPS tärkeään voittoon haastajasarjassa

Jalkapallon Veikkausliigan mestaruussarjassa HJK otti dramaattisen voiton, kun se kaatoi Perparim Hetemaj’n loppuhetkien osumalla SJK:n 2–1. Haastajasarjassa FC Lahti koki todella ruman tappion IFK Mariehamnin luona.

Veikkausliigan ylemmässä mestaruussarjassa pelattiin sunnuntaina vain yksi ottelu. Siinä HJK karkasi nopeasti johtoon, kun Pyry Soiri osui kamppailun kahdeksannella minuutilla.

SJK tuli 19. minuutilla tasoihin. Asialla oli englantilaishyökkääjä Jake Jervis.

SJK oli pitkään vieraspisteessä kiinni, kunnes tapahtui kummia. Pallo pelattiin boxiin HJK:n keskikenttäpelaajalle Lucas Lingmanille, jonka viimeistely-yritys epäonnistui pahemman kerran. Pallo lähti kierteellä kohti takatolppaa, jonne ensimmäisenä ehti Perparim Hetemaj. Pusku ja pallo sisään. HJK johtoon 87. minuutilla.

Onnekas osuma toi HJK:lle tärkeän voiton.

Twiitin videossa ratkaisumaali. Jos twiitti ei näy, löydät sen myös täältä.

HJK:lla on nyt viiden pisteen kaula yhden ottelun vähemmän pelanneeseen KuPSiin.

Alemmassa karsintasarjassa FC Lahti sai kylmää kyytiä IFK Mariehamnilta, joka oli parempi peräti lukemin 6–0. Kotijoukkueelta esillä oli brasilialainen keskikenttäpelaaja De, joka tykitti kaksi maalia.

IFK Mariehamn on karsintasarjassa toisena. Sen ero ykkösenä olevaan AC Ouluun on kuusi pistettä.

FC Lahti on tällä hetkellä karsijan paikalla. Sen takamatka VPS:ään ja Ilvekseen nähden on seitsemän pistettä.