Perhoset ikkunaan piirrä ja siirrä -kalvoväreillä

Piirrä ja siirrä -kalvoväreillä teet kesäiset koristeet esim. ikkunaan, peiliin, lasi-, posliini-, tai metalliesineeseen. Kuviot ovat siististi irrotettavia mutta pysyvät silti tiukasti paikallaan. Väri kuivuu läpikuultavaksi, sitkeäksi kalvoksi, jonka voi siirtää melkein mihin tahansa sileälle pinnalle. Muovisissa väripulloissa on kapeat pipettisuuttimet, joten "maalaamiseen" ei tarvita siveltimiä tai tuputtimia.

Tarvikkeet:
- piirtoheitinkalvoa (joka ei sisällä pvc:tä)
- hopean värinen Piirrä ja siirrä rajausväri
- vaaleanpunaista ja pinkkiä Piirrä ja siirrä kalvoväriä
- vaaleanpunaisia lasisia välihelmiä

Ohje:

1. Laita perhosen mallipiirros piirtoheitinkalvon alle ja jäljennä kuvion ääriviivat kalvolle rajausvärillä suoraan pullon pipettikärjellä.

2. Varmista että ääriviivat ovat yhtenäiset, muutoin kuvio saattaa siirrettäessä repeytyä. Jos sinulla ei ole aikaa odottaa ääriviivojen kuivumista, suorita kuvioiden värittäminen varovasti ja huolellisesti sotkematta ääriviivoja.

3. Anna rajausvärin kuivua 1 - 2 tuntia ja väritä perhonen vaaleanpunaisella ja pinkillä Piirrä ja siirrä -kalvovärillä jälleen suoraan pullon pipettikärjellä. Laita väriä reilusti, sillä jos väriä on liian ohuesti, kuvio ei irtoa kokonaisena kunnolla. Märkä väri näyttää hieman maitomaiselta, mutta värit kirkastuvat ja muuttuvat läpikuultaviksi kuivuessaan.

4. Ripottele vaaleanpunaisia välihelmiä märän värin päälle perhosen siipiin.

5. Irrota kuvio kalvosta kokonaisena vuorokauden kuluttua ja siirrä se uuteen kohteeseen, kuten ikkunaan, peiliin, lasi-, posliini-, tai metalliesineeseen. Kuvio pysyy paikallaan tiukasti, mutta tarvittaessa voit irrottaa sen kokonaisena. Se voidaan siirtää uuteen paikkaan uudelleen ja uudelleen. Älä irrota kuviota, jos lasi- tai muu pinta on hyvin kuuma tai kylmä, sillä silloin kuvio saattaa repeytyä.

6. Jos kuvio ei monien siirtojen jälkeen enää tartu pintaan, kostuta sen tausta vedellä ja pinta tarttuu jälleen.


Malli ja materiaalit: Sinooperi Oy p. 09-348 4466
Studion Mikado-hyllyt ja -pöytä: HT-Collection 03-780 1556
Anun paita: Mexx 09-270 93400

(T.i.l.a. osa 15. 28.4.2002 )

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja