Perheen hyvinvointi alkaa Itsehoitoapteekista

Tuleeko talvikuukausina syötyä tarpeeksi monipuolista ruokaa? Onko hiihtolomareissun lääkkeet jo hankittu? Talviseen terveyteen saat kätevästi vinkit Orionin Itsehoitoapteekista.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, mutta erityisesti näin talviaikaan on syytä varmistaa riittävä kalsiumin ja vitamiinien saanti.

Vitamiinit ja hivenaineet torjuvat talven pöpöjä

Multivita puolestaan on juuri meille suomalaisille suunniteltu monivitamiini, jonka koostumuksessa on huomioitu uusimmat suomalaiset ravitsemussuositukset. Yksi tabletti sisältää peräti 16 vitamiinia ja hivenainetta. Mukana on esimerkiksi vastustuskyvyn kohentajana tunnettu C-vitamiini sekä tärkeä D3-vitamiini (7,5 µg).

Multivita on saatavilla 100 ja 200 tabletin purkeissa sekä kätevässä 30 tabletin taskupakkauksessa. Multivita-tuoteperheestä löytyy odottaville ja imettäville äideille Multivita Raskaus ja Imetys sekä lapsille oma Multivita Juniori.

Riittävä kalsiumin saanti varmistaa, että luustosi pysyy kunnossa. Calsorin-kalkkivalmiste 500 mg on helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista helposti. Riittävän kalsiumin saannin varmistaminen on erityisen tärkeää perheen nuorille sekä äidille.

Pehmeyttä pakkaspäiviin, helpotusta flunssaan

Talven kuivattava keskuslämmitys ja paukkupakkaset ovat rankkoja pienen herkälle iholle, joten huolellinen hoito on tavallistakin tärkeämpää. Sebamed-sarjan Baby-tuotteet antavat vauvan iholle parhaan mahdollisen suojan, joka päivä. Samalla ne tukevat ihon oman suojakerroksen kehittymistä. Luonnollisesti tuotteet sopivat myös vanhemmille lapsille ja herkkäihoisille.

Jos talviflunssa pääsee yllättämään, on perheen pienimmille kehitetty Burana suspensio oiva apu. Uusi nestemäinen, suun kautta annosteltava ibuprofeenivalmiste lapsille ja soveltuu kuumeen ja kivun lievitykseen yli 3 kuukauden ikäisille ja yli 5 kiloa painaville lapsille. Nestemäisyytensä ansiosta valmistetta on helppo annostella tarkasti painon mukaan ja pieninkin potilas mieltyy hentoon mansikan makuun. Pakkauksen mukana tulee kätevä mittalusikka. Muista tutustua huolellisesti pakkausselosteeseen.

Burana 20 mg/ml oraalisuspensio on suun kautta otettava kipu- ja kuumelääke yli 3 kuukauden ikäisille lapsille lyhytaikaiseen käyttöön. Oireiden pitkittyessä ota yhteys lääkäriin. Vaikuttava aine on ibuprofeeni. Neuvottele käytöstä lääkärin kanssa, mikäli lapsellasi on ilmennyt esimerkiksi yliherkkyyttä käytettäessä muita särkylääkkeitä, vaikeita munuais-, sydän- tai maksavaivoja tai nestehukkaa. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Pakkauskoot 100 ml ja 200 ml. Apteekista. Lue pakkausseloste täältä.

Kaikki tuotteet ovat saatavilla apteekista. Lisää talvisia hyvinvointivinkkejä löydät Orionin Itsehoitoapteekista.

Artikkelin tarjoaa:
Orion

Kuvat: Shutterstock/ Orion

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja