Pepe Willbergillä on edessään poikkeuksellinen joulu – juhlii kahta juhlaa yhtä aikaa: "Saimme loistavan idean"

Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo kävivät läpi huiman elämäntaparemontin – yksi suuri muutos ilahduttaa erityisesti suosikkimuusikkoa 3:20
Pepe Willberg ja Pauliina Visuri muuttivat elintapojaan Olet mitä syöt -ohjelmassa. Erityisesti yksi muutos ilahdutti laulajakonkaria.

Pepe Willberg aikoo viettää joulun poikkeuksellisesti Espanjassa.

Laulaja Pepe Willberg on ennättänyt viettämään hyvin monenlaisia jouluja. Joulukuussa 75 vuotta täyttävällä laulajalla on suunnitteilla erityinen matka niin hänen syntymäpäivänsä kuin joulun ajalle.

– Elämääni on mahtunut monenlaisia jouluja. Tämän joulun vietämme Espanjassa, sillä saimme loistavan idean juhlistaa 75-vuotispäivääni Fuengirolassa. Olemme käyneet siellä usein ja se on mielestäni kiva paikka.

Willberg paljastaa, että reissulla hän aikoo myös esiintyä. Matkaan lähtee myös liuta laulajan ja Pauliina-rakkaan ystäviä.

– Siellä saa laulaa ja soittaa, siitä paikka eroaa Suomeen verrattuna. Ei siitä erityisemmin tienaa, mutta se kattaa matkakulut, joten siinä mielessä tämä on kiva tapaus, Willberg paljastaa.

Laulaja on vieraillut Espanjassa aikaisemmin muina juhlapyhinä, mutta joulua hän ei ole toistaiseksi todistanut.

– Mielestäni on erityisen mielenkiintoista nähdä espanjalaisten joulumenot. Olen nähnyt aikaisempina vuosina massiivisia juhlakulkueita, joten ehkä jotain vastaavaa on odotettavissa.

Willberg on myös yksi tämän vuoden JouluMielelle-konsertin esiintyjistä. Joulukonsertteja useana vuonna laulaneelle konkarille kyseessä on kuitenkin sydäntä lämmittävä projekti.

– Tämä ajaa tärkeää asiaa, joten on hienoa olla tällaisessa mukana, hän tiivistää.

Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertti nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 12.12. klo 20 alkaen. Hyväntekeväisyyskonsertin juontavat Marja Hintikka ja Jaakko Loikkanen.


Lue myös:

    Uusimmat